Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram. Нещодавно знаменитість вперше перефарбувалася з шатенки в попелястий блонд і виставила прем'єру кліпу на пісню "Белый самолет", в стилі серіалу "Санта-Барбара", а 2 серпня яскраво відсвяткувала 45-й день народження, зібравши усіх зіркових друзів в одному з найбільш розкішних ресторанів столиці.

Привітати красуню прийшли Оля Полякова, Ірина Білик, Камалія, Влад Яма з дружиною Лілією, Григорій Чапкіс, травесті-діва Монро, Ніна Матвієнко, Павло Зібров, Катерина Кухар, Надя Дорофєєва та Володимир Дантес, Алан Бадоєв, Юрій Ткач з родиною та багато інших.

Так, щаслива артистка організувала вечірку в світлих тонах, і тепло подякувала всім, хто був присутній на веселому святі. При цьому Наталія похвалила Олю Полякову за те, що та єдина порушила дрес-код і прийшла в ніжно-рожевий міні-сукні. Також красуня зізналася, що починає життя з "чистого аркуша".

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Ніколи не пізно почати з чистого білого аркуша, особливо якщо з тобою твої друзі. Вибирайте фото 💋 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10? Ps. Оля @polyakovamusic молодець, що в рожевому. Моя школа 😂

Фолловери залишилися в захваті: "Оч гарна блонда стала 🌷", "Дівчинку в червоному судячи з усього не попередили)))", "Наталочко, Ви - чудова!😍❤️👍👍👍", "Які все-таки наші красиві Україночки💐💐💐🔥🔥👍👍👍", "Ваааай, які ж всі красиві! Всі фото шикарні!😍🔥🔥🔥", "Всі 10 з 10!😻", "Ви - молодчинка! Заслужили на таку компанію, а вони на Вашу!!!🌹🌹🌹 З прийдешнім!!! Нехай збуваються мрії!!!🌸🌸🌸".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним хоббі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".