Як відомо, в середу, 5 серпня, в російській столиці в будівлі Пресненського суду розглядалася справа про смертельну ДТП за участю актора Михайла Єфремова. Відомо, що згідно з рішенням суду, справу Єфремова слухатимуть в щоденному режимі.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленням російських ЗМІ.

В ході судового засідання прокурор оголосить суть звинувачення акторові, після цього сам Єфремов і його адвокати висловлять своє ставлення до неї. Актор звинувачується в порушенні правил дорожнього руху, що призвело з необережності смерть людини (п. "А" ч. 4 ст. 264 КК РФ).

Адвокат потерпілої сторони - в масці, адвокат Єфремова - без, сам Єфремов маску зняв
Адвокат потерпілої сторони - в масці, адвокат Єфремова - без, сам Єфремов маску зняв

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Адвокат Михайла Єфремова Ельман Пашаєв дав коментар перед засіданням: "Він нічого не пам'ятає. Якщо ви мені покажете, що він виходить з-за керма, я з вами теж буду згоден".

Також адвокат Єфремова заявив про фальсифікацію доказів. У залі суду присутні представники правоохоронних органів, родичі з боку обвинуваченого і потерпілого, а також журналісти. Перед початком засідання адвокат Єфремова Ельман Пашаєв виступив з несподіваною заявою. Так, правозахисник на цей раз заявив, що його підзахисний не може визнати провину, так як нічого не пам'ятає.

Також, за словами Пашаєва, ніхто не бачив, як Єфремов в день ДТП виходив з машини, а це значить, що за кермом міг був бути не він. Під час засідання адвокат Єфремова заявив, що має дані про фальсифікацію доказів представниками потерпілої сторони.

Також надійшла інформація, що Михайло Єфремов просив зробити зауваження адвокату потерпілої сторони. За те, що той назвав його свинею. Мовляв, раніше Олександр Добровінський сказав, що Єфремов похрюкує в суді. Актор дізнався про це від своїх дітей, стало неприємно.

Також відомо, що цивільна дружина загиблого в аварії з Єфремовим просить визнати себе потерпілою. За словами Ірини Стерхової, вона пенсіонерка і перебувала на його утриманні. Адвокат актора Пашаєв просить відхилити клопотання, тому що в законодавстві немає поняття цивільної дружини, а тільки співмешканка і коханка.

Держзвинувачення теж проти. Стерхова готова пройти детектор. Вона вважає, що інші потерпілі дали неправдиві свідчення про неї. Не вимагає називати дружиною, але вважає себе близькою особою. До слова, сім'я загиблого не прийняла вибачення Єфремова.

Михайло Єфремов у суді, фото АГН "Москва"
Михайло Єфремов у суді, фото АГН "Москва"

І ось з'явилася офіційна заява самого Єфремова: "Як я можу визнати свою провину, коли нічого не пам'ятаю?". Таким чином Михайло Єфремов не визнав провину, тому що нічого не пам'ятає про той самий день.

Варто нагадати нашим читачам, що ДТП з актором сталася 8 червня на Садовому кільці в Москві. В результаті аварії загинув водій Сергій Захаров, який керував фургоном, в який в'їхав Єфремов. У момент того, що сталося артист знаходився в стані сп'яніння, а його автомобіль, як встановило слідство, був справний.

Спочатку актор визнавав провину, проте потім, як заявляв його адвокат Ельман Пашаєв, відмовився від зізнання. На стадії попереднього слідства Пашаєв повідомив, що зібрав достатньо для суду доказів, які б свідчили про невиновність його підзахисного.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, громадянська дружина загиблого в ДТП з Єфремовим відчуває себе "обпльованою" через дії судді.

Як повідомляв Знай.ua, мільйонні заробітки Єфремова розсекретили в мережі: найскромніший договір на 900 тисяч.

Знай.ua писав, "Скількох вбили?", - самотній пікетник назвав винних у смертельній ДТП з Єфремовим.