Колишній учасник легендарного британського гурту The Beatles Пол Маккартні розкрив справжню причину розпаду колективу.

Про це знаменитий музикант розповів в інтерв'ю журналу GQ.

За словами Маккартні, гурт розпався в результаті "сімейної сварки". Як пояснив Маккартні, переконання людей, що під час розпаду групи всі її учасники ненавиділи один одного, не відповідає дійсності.

Маккартні зізнався, що тепер розуміє: колектив був сім'єю, а в сім'ях іноді трапляються сварки.

"Коли одні члени сім'ї хочуть робити те, а інші - це", - сказав Маккартні.

Колишній учасник групи також розповів, що подав до суду на колишніх колег, щоб захистити пісні The Beatles. Маккартні пояснив, що якби він цього не зробив, права на пісні належали б Аллену Клейну, бізнесменові, який був менеджером групи в кінці 1960-х.

Зазначимо, що в 2017 році Маккартні подав до суду на видавництво Sony / ATV, щоб повернути права на власні пісні, які він написав для групи The Beatles. У позові Маккартні згадує композиції, які він створив разом з Джоном Ленноном, іншим учасником колективу. Пізніше права на ці пісні купив поп-музикант Майкл Джексон. Після його смерті в 2009 році композиціями заволоділо Sony / ATV.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

The Beatles була заснована в 1960 році в Ліверпулі. В основному складі колективу грали Леннон, Маккартні, а також Джордж Харрісон і Рінго Старр. Квартет став однією з найбільш комерційно успішних груп в історії. Шість з 14 офіційних альбомів The Beatles стали "діамантовими" - тобто розійшлися тиражем більше 10 мільйонів копій кожен.

Колектив розпався в 1970 році. В 8 грудня 1980 року Леннона було вбито біля його будинку в Нью-Йорку.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Пол Маккартні знову при ділі: співак здивував новим альбомом та пікантними спогадами часів The Beatles

Як повідомляв портал Знай.ua, The Beatles випустив перевидану версію "Білого альбому" з чотирма дисками нових матеріалів.

Також Знай.ua писав, кінокомпанія Universal Pictures веде переговори щодо отримання прав на екранізацію історії відносин лідера групи The Beatles Джона Леннона і концептуальної художниці Йоко Оно.