Відома українська супермодель Алла Костромічова, яка полюбилася світовим дизайнерам і модним глянцям. Модель була наставником у телепроекті "Топ-модель по-українськи" і прославилася далеко за межами нашої країни, а ще вона мама прекрасного синочка. Алла активний користувач соцмереж і часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Цього разу зіркова красуня порадувала фоловерів незвичайним фото з літньої прогулянки.

Читайте Знай в Google News!

На новому знімку Алла відображена в парку, в оточенні густої зелені високих дерев. На прогулянку вона вийшла у вузькому бежевому вбранні, який складається з облягаючих лосин і коротенького топа, який підкреслив акуратні груди і рельєфний живіт. Волосся моделі розпущене і трохи розпатлане вітром, а на обличчі легкий макіяж, вона з легкою усмішкою дивиться в камеру. У підписі до кадру Костромічова розповіла, чим займалася минулими вихідними. "Ідеальна неділя! Ми готували новий квест для Models Camp. А ваша як пройшла?". Фанати в захваті від нових фото зіркової моделі, її засипають компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, головна топ-модель України розбурхала фантазію фанатів.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Алла Костромічова з розмахом відзначила свої 33.

Також портал "Знай.ua" писав, що Алла Костромічова розповіла, як їсти і не товстіти.