Пресненський суд Москви почав розгляд справи про смертельну ДТП, в якій винен російський актор Михайло Єфремов. Громадськість продовжує стежити за перебігом подій і вся увага прикута до стратегії захисту актора, яку передбачив адвокат Ельман Пашаєв. Про це було розказано в ефірi Національної Служби Новин.

Олександр Островський, який є почесним адвокатом Російської Федерації, заявив, що Єфремов просто став жертвою. Він упевнений в тому, що актор тільки псує ставлення суду до нього, за допомогою заперечення очевидних речей.

Михайло Єфремов і адвокат, фото: КП
Михайло Єфремов і адвокат, фото: КП

Визнання провини вплинуло б на рішення суду і могло виступити пом'якшувальною обставиною. Це б призвело до відбування терміну в колонії-поселенні або умовного засудження. Михайло Єфремов, за словами Островського, знаходиться в руках шахрая. Адвокат повідомляє, що Ельман Пашаєв, ймовірно, страждає будь-яким психологічним захворюванням через минулий досвід, який приводив його до в'язниці.

Пашаєв виставив умову акторові, яка полягає в покірному підпорядкуванні адвокату і здійсненні лише дозволених дій.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще

Нагадаємо, Тіна Кароль заінтригувала нескінченними ніжками перед "Танці з зірками": "А вона буде?".

Як повідомляв "Знай.ua", відома співачка пояснила " таємну суперсилу" дітей, дорослим-не можна: "так хочеться, а не можна"

Знай.ua писав, що капітан Гнезділов повертається-Михайло Жонін показав перші травми зі зйомок продовження "Пса". Зйомки шостого сезону популярного серіалу" Пес " про життя і роботу поліцейського Макса і його чотирилапого напарника в самому розпалі.