Українська співачка, екссолістка гурту "Время и Стекло" Надя Дорофєєва приєдналася до запальних танців Ігоря Ласточкіна та Юрія Ткача з "Кварталу 95".

Читайте Знай в Google News!

Так, на сторінці в Instagram одного з коміків з'явилося кумедне відео для соцмережі TikTok, в якому артисти синхронно рухаються під хіт Rihanna. До слова, вийшло дуже яскраво і з драйвом.

"Тік Ток, молодеж)))) @yuriy_tkach @nadyadorofeeva", - коротко підмітив під роликом Ласточкін.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Шанувальникам дуже сподобався танець знаменитостей, багато хто вважав їх виконання дуже талановитим.

"Дуже круто!", "Ткач ваще🔥 😎", "Жир))", "Такі молодці, живчики, Юра взагалі красень", "Це супер!", "Крутяк👏", - написали в коментарях під відео фанати.

Нагадаємо, раніше Надя Дорофєєва виставляла стильне фото біля басейну, ніжачись під жарким сонечком біля їх з чоловіком Володимиром Дантесом заміського будинку. Так, артистка позувала в бікіні сірого кольору з принтом.

Як повідомляв портал Знай.uа, Надя Дорофєєва натягнула на обличчя дещо дивне: "Можна носити, як маску".

Також портал Знай.ua писав, що Надя Дорофєєва прокоментувала чутки про свою вагітність і розповіла, чи хоче в декрет.