Популярна українська співачка Тіна Кароль, якій приписують бурхливий роман з молдавським артистом Даном Баланом, обожнює яскраві фотосесії, результати яких частенько публікуються на її фан-сторінці "ФанТіна". Так нещодавно в цьому Instagram-акаунті опублікували яскравий фотоколаж, на якому співачку можна побачити в чуттєвому образі.

Читайте Знай в Google News!

Фотоколаж складається з двох знімків, на яких Тіну можна побачити і в повний зріст, і її обличчя крупним планом. Перед камерою зіркова красуня з'явилася в незвичайному фіолетовому костюмі, який складається з довгої спідниці і коротенького топа. Цей наряд і спокуслива поза красиво підкреслили ідеальні форми і чуттєві вигини тіла зірки. Волосся красуні розпущене і недбало укладене, а на її обличчі акуратний макіяж. На другій частині колажу можна побачити обличчя Кароль і її сліпучу посмішку. Численні фанати не пройшли повз, вони в захваті від нового образу зірки, її засипають компліментами в коментарях до публікації, деякі відзначили, що тут Тіна не схожа сама на себе, а інші збентежені її ідеальним виглядом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, Тіна Кароль пограла на камеру, шанувальники спітніли.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що загадковий живіт Тіни Кароль позбавив українців сну.

Також портал "Знай.ua" писав, що неймовірна Тіна Кароль зачарувала мережа чуттєвим фото.