Відомою британською рок-групою The Rolling Stones був знятий і опублікований сучасний кліп на пісню "Scarlet", яка вперше була випущена в 1973 році. Головну роль в сучасному художньому відео зіграв актор Пол Мескал з селища Мейнут, Ірландія. Протягом всієї історії він знаходиться в готелі і проводить час на самоті. Мескал танцює, співає і божеволіє спочатку в номері, а потім і на інших прилеглих локаціях.

Кліп був знятий дуетом режисерів під назвою "Us" — Люком Тейлором і Крістофером Барреттом. Пісня "Scarlet "входить до альбому "Goats Head Soap", який був випущений 31 серпня 1973 року. Зараз планується його перевидання, дата виходу призначена на 4 вересня. Сингл же є першим і єдиним в історії британської групи через запис, який проводився в студії з гітаристом Джиммі Пейджем з Led Zeppelin.

The Rolling Stones вважають однією з найвпливовіших груп в історії світового року. Їм вдалося зберегти цей статус донині.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Нагадаємо, Леді Гага, молода Шер і навіть Емі Уайнхаус, - Джамала видала, що її дратувало найбільше.

Як повідомляв "Знай.ua", суддя "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво поділився трепетними почуттями до України: "Мене ніхто не розумів".

Знай.ua писав, що Катя Осадча розкрила секрет ідеальної фігури, дієти тут ні при чому: "Майже неможливо". Зовсім недавно знаменитість виставила серію яскравих кадрів, відправившись в довгоочікувану відпустку разом з чоловіком Юрієм Горбуновим і їх маленьким сином Іваном.