Сестра популярної американської співачки Мерайї Кері зізналася, що в десятирічному віці стала жертвою насильства. Елісон Кері уточнила, що знущання відбувалися з повної згоди матері. Вона має намір закликати жінку до відповіді, так як та раніше була учасницею сатанинських ритуалів. Про це розповіли в британській газеті The Sun.

Її сестра в 50-річному віці популярна і має багато грошей, тоді як Елісон живе в злиднях. Раніше вона заробляла на життя проституцією і страждала від наркотичної залежності. Кері вже подала позов до суду, раніше їй був поставлений діагноз "глибока депресія, тривожність і посттравматичний стресовий розлад".

Кері, скріншот: Youtube
Кері, скріншот: Youtube

У п'ятнадцятирічному віці дівчина вже народила дитину і втекла. Саме тоді були помічені перші психологічні проблеми. Поза домом дівчина заразилася вірусом імунодефіциту людини, займаючись проституцією. До того ж, Елісон Кері просила про фінансову допомогу свою популярну сестру. Однак прохання виявилося безрезультатним.

"Мерайя, я люблю тебе. Я відчайдушно потребую твоєї допомоги. Будь ласка, не поступай зі мною так жорстоко" - розповіла Елісон.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Нагадаємо, фанати Путіна "зливаються" один за іншим: Агутін, Лепс і П'єха оголосили бойкот Лукашенка. Російські зірки відмежовуються від білоруської політики: всі співаки, анонсовані для виступу на концерті на підтримку виборів президента Білорусі відмовилися давати концерт.

Як повідомляв "Знай.ua", нова "Холостячка" Мішина відверто розповіла про свою мрію: "Давай подивимося, що ти вмієш".

Знай.ua писав, що The Rolling Stones повертаються - батьки "Старої школи" представили новий кліп.