Могилевська піддалася основному інстинкту і в позі Шерон Стоун і пообіцяла активним фоловерам щасливий шанс.

Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Цього разу Могилевська вирішила подарувати шанувальникам журнал "Отдохни с Натали" зі своїм автографом. Однак, щоб отримати цей подарунок, Наталя виставила певні умови.

"Умови прості: пишіть в коментарях куди б ви полетіли відпочити на білому літаку і на наступному тижні за допомогою сайту random.org визначимо 3 щасливчиків. Більше коментарів - більше шансів! Всім удачі. І головне, нехай мрії, написані в коментарях, збудуться", - написала Могилевська.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Для фотографії Наталка вибрала коротку сукню у "зебровий" принт, яка дуже пасує до нового кольору волосся зірки.

На фото Могилевська сидить на сидінні автівки, виставивши ноги на вулицю. При цьому співачка закинула ногу на ногу, як Шерон Стоун у знаменитому фільмі "Основний інстинкт", даючи можливість глядачам пофантазувати на тему білизни під сукнею. Точніше - на тему її відсутності.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Наталія Могилевська розкрила секрет "нової" зовнішності

Як повідомляв Знай.ua, Наталя Могилевська поділилася яскравими кадрами з вечірки з нагоди 45-річчя

Також Знай.ua писав, Наталя Могилевська без спіднього показала "фінальний номер".