Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram. Нещодавно знаменитість вперше перефарбувалася з шатенки в попелястий блонд і виставила прем'єру кліпу на пісню "Белый самолет", в стилі серіалу "Санта-Барбара", а 2 серпня яскраво відсвяткувала 45-й день народження, зібравши усіх зіркових друзів в одному з найбільш розкішних ресторанів столиці.

Наталія також зізналася, що починає життя "з чистого аркуша", примірявши стильний білосніжний костюм, що складається з топа з глибоким декольте і брюк, позуючи на червоній доріжці і грайливо посміхаючись. Красуня привітала гумористичне шоу "Ліга Сміху" на столичному "Співочому полі", не перший рік будучи членом журі проекту.

вітаю Лігу Сміху на Співочому полі💋 @ligasmeha молодці! Люблю! Чекаєте нові випуски?

Фолловери не пройшли повз: "Наталя, захоплююся вами, як жінкою😍 😍 😍", " така струнка🤩 🤩 🤩", " wow!!! Блондинка???!!!! Класна!!!! 👌🏻👌🏻😘😘❤️❤️", "шикарна😘", " покращала👍 👍 👍", " Наташа, Ви прекрасні! У ваше нове обличчя можна тільки закохатися!", "Шикарна👏", " дуже красивий лук!😍 😍 😍А ви як завжди шикарна красоточка!❤ ️ ", "Дуже гарний лук!😍 😍 😍А ви як завжди шикарна красоточка!❤ ️ ", "Так, колір бомба, років на 20 омолодив)):", " Наталя! Ви прекрасні!!!👍👍👍👏👏👏", "🔥Наташа .ти чудова !!!".

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним хоббі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".