Популярна українська телеведуча Надія Матвєєва протягом 7 років давала поради і дарувала надію телеглядачкам проекту СТБ "Все буде добре". Але що відбувалося в житті у завжди усміхненою і життєрадісною зірки, знали далеко не всі.

Для youtube-проекту TrueStory Олі Кривдюк Надія відкрила завісу особистого життя.

У своєму інтерв'ю вона розповіла про тяжке дитинство, чому вчилася на інженера-електрика і працювала продавчинею, про два шлюби, стосунки з сином і візити до психоаналітиків.

Також телеведуча згадала свої останні стосунки на відстані: "Я зараз не закохана і зла. Це були цікаві і дивні стосунки. Я розуміла, що від мене в захваті. Але з іншого боку, я дізналася, що такі стосунки у нього не тільки зі мною. Чому я це не закінчила?"- дивіться в повному інтерв'ю на youtube-каналі Олі Кривдюк.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Напомним, нове шоу "Холостячка" з Ксенією Мішиною вже у процесі: що побачать глядачі.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у доньки Заворотнюк запідозрили смертельну хворобу, поки мама бореться з раком.

Також "Знай.ua" писав, що Поліна Гагарина після розлучення опинилась у чужих руках - "торкався попи і макушки".