Лисапетный Батальйон"- відомий гумористичний музичний гурт в Україні. Його родзинка в тому, що в її складі тільки люди пенсійного віку. Цим дідусям і бабусям не цікаво сидіти на лавочці біля під'їзду. Вони знаходять в собі сили не тільки виступати на сцені.

Лісапетний батальйон, скрін YouTube
Лісапетний батальйон, скрін YouTube

Одна з учасниць цієї групи-Марія Іванівна, вийшла заміж.
Церемонія одруження відбулася в селі П'ятничани. "Молоді" вінчалися в сільській церкві.

Цікаво, що зі своїм обранцем, Миколою, Марина Іванівна прожила 47 років, і лише на восьмому десятку років вони все-таки вирішили закріпити свої стосунки.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Весілля проходило в кращих українських традиціях-храм, весільна молитва, весільний рушник (його, до речі, Марія Іванівна вишила сама). І звичайно ж весільний вінець, який над головою Марії Іванівни тримала її колега по "Лісапетному батальйону". Цей випадок доводить, що одружуватися ніколи не пізно, скільки б років не було людям, вони все одно будуть "молодими".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зірка "Лісапетного батальйону" заявила, що вірус майже довів її до дурочки: "Колю, ми виживемо?"

Як повідомляв портал " Знай.ua", зірка "Лісапетного батальйону" зізналася, як можна вирішувати проблеми за допомогою коси

Також портал " Знай.ua "писав, що зірка" Лісапетного батальйону " розповіла, як зробити життя щасливим – "Треба гриби"