Італійський красень Мікеле Морроне, зірка польського еротичного серіалу, знову спровокував хвилю схвальних відгуків, опублікувавши свою світлину на власній сторінці у соціальній мережі Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Зірка опублікував чорно-біле фото, на якому позує і білому стильному костюмі. При цьому на ньому біла сорочка і чорний жилет. Верхні ґудзики грайливо розстібнуті так, що можна помітити красиві ланцюжки артиста. На Мікеле також сонцезахисні окуляри масивний модний браслет. При цьому чоловік п'є каву з маленького прозорого кухля. Зірка кіно підписав це фото так: “Який зараз час?”. Фанатки відразу написали велику кількість схвальних схвильованих відгуків. "господи Ісусе", - далеко не найбільш емоційно забарвлений з них.

Мікеле Морроне, фото - Instagram
Мікеле Морроне, фото - Instagram

Мікеле Морроне - актор італійського походження, чиє дитинство і юність припали на бідність, проте вони були забарвлені мрією зніматись у кіно. Морроне отримав багатомільйонну любов і популярність після виходу польського еротичного серіалу “365 днів”. Критики нарекли цей серіал польською відповіддю “50 відтінкам сірого”, оскільки шоу розповідає про історію стосунків чоловіка і жінки з різних світів. Особливу увагу глядачі і критики приділили еротичним сценам, яких надзвичайно багато у стрічці.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Поїхавший" Мікеле Морроне в подорожі отримав від друга в рот — треба було обережніше.

Також портал Знай.uа писав, що Мікеле Морроне оголився і проявив себе у всій красі.