Леся Нікітюк поділилася списком місць, в яких неодмінно повинен побувати кожен українець. Тут є все: від Черкаської Прип'яті до Одеської Африки.

1. Курорт Сатанів, Хмельницька область

Незважаючи на "демонічне" назву, місцина справді райська. Тут можна пройти незвичайні види терапії, попити мінеральної водички і зайнятися спортом. Курорт вельми бюджетний, але види нічим не поступаються Швейцарії. Тихе і спокійне місце, щоб оздоровитися і відпочити.

2. Селище-привид в Черкаській області

Багато хто добре знає Прип'ять. Але є в Україні ще один привид-Орбіта. Його історія також пов'язана з трагедією на ЧАЕС. Орбіту спеціально будували для співробітників, які повинні були обслуговувати місцеву атомну електростанцію. Встигли звести кілька будинків, але будівництво АЕС заморозили, а після трагедії в Чорнобилі і зовсім закинули. Зараз тут пустують багатоповерхівки, які з кожним роком все більше розвалюються.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

3. Вулкан в Донецькій області

Побачити застиглу лаву можна в заповіднику» Кам'яні могили", в 50 км від Маріуполя. Саме завдяки вулкану, який вивергався на території України понад мільйон років тому, в степу є невеликі гори. Важливо: щоб люди не знищували місцеву флору, на територію заповідника можуть потрапити лише 30 відвідувачів на день. Також тут можна побачити тисячолітніх скіфських баб.

4. Африка в Одеській області

В Одеській області на Тузловських лиманах можна побачити найбільшу колонію рожевих пеліканів у світі. Тут мешкає приблизно 250 видів птахів, деякі з них занесені до Червоної книги України. Для спостереження за фауною заповідника облаштовані спеціальні будиночки. А природа нагадує безлюдні острови в Тихому океані.

5. Єгипет у Полтавській області

З полтавськими пірамідами пов'язано багато міфічних історій. Але найголовніше, що потрібно знати – аналогів цим пірамідам немає у всій Європі. Посеред мальовничих хуторів можна знайти три піраміди. Одна занедбана, у другій – діюча церква, а третя – сучасна.

Нагадаємо, раніше Леся Нікітюк пустилася у всі тяжкі серед Карпатських гір:"мене так надихнули".

Як повідомляв портал "Знай.иа", Весела Леся Нікітюк прикрила оголене тіло булочкою:"найстрашніший костюм на Halloween".

Також "Знай.иа" писав, що Леся Нікітюк показала ідеальне тіло в Єгипті, могла б затьмарити Клеопатру.