Відома українська співачка Аліна Гросу, яка минулого року вийшла заміж за російського бізнесмена Олександра Комкова і відгуляла розкішне весілля в Італії, часто ділиться з фанатами в соцмережі Instagram яскравими моментами з життя. Цього разу зіркова красуня порадувала шанувальників цікавим яскравими фотографіями в незвичайних ролях, а в підписі до посту запропонувала фанатам вибрати, який з її серіальних образів їм подобається найбільше.

Читайте Знай в Google News!

Найбільше уваги привертає перше фото, яке Аліна зробила сама. Перед камерою вона з'явилася в чорному вбранні, на ній штани з масивним поясом і вузька майка, яка ледь утримує її пишний бюст. Волосся красуні недбало укладені, а на її обличчі легкий макіяж, вона з серйозним обличчям дивиться в камеру. Також Аліна показала більше десятка своїх образів, в яких з'явилася на зйомках серіалів. У підписі до фото Гросу написала: "хлопців, свайпайте. І вибирайте в каруселі мій кінообраз з 3 нових серіалів, який вам подобається найбільше". Фанати в захваті від нових фото зіркової красуні, її завалюють компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще