Юрій Бардаш, скандальний український продюсер і музикант, одружився вдруге. Його обраниця - молода киянка-модель.

Читайте Знай в Google News!

Кадр з кліпу гурту Гриби "Тает лед"
Кадр з кліпу гурту Гриби "Тает лед"

Молодята поділились світлина радісного дня. Дружина, Ліза Коцюба, поділилась чорно білою світлиною, на якою вона разом із Бардашем позують біля машини і мило цілуються. Жінка підписала фотографію: “Перша фото з чоловіком”. Бардаш показав кольорову світлину, яку прокоментував так: “Дякую, добрі люди, що радієте за нас. Будемо жити”.

Юрій Бардаш, скріншот кліпу
Юрій Бардаш, скріншот кліпу

Популярні новини зараз
"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Юрій Бардаш - продюсер таких легендарних гуртів української сцени як Quest Pistols и "Грибы". Окрім того, він був одружений на співачці під сценічним псевдонімом Луна. Їхнє розлучення супроводжувалось великим публічним конфліктом: Бардаш звинутав Луну і її саунд-продюсера у зрадах, тоді як Луна розповіла, що Бардаш вчиняв фізичне насильство. Апогеєм “чорної смуги” в житті і творчості Бардаша, від якого перед цим пішли практично всі проєкти, стало інтерв'ю російському журналісту Дудю, в якому він розповів, що він як російськомовний українець відчуває на себе тиск щодо мови.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Бійки Бардаша і "братська війна" Дорна — українські зірки, які втрачали імідж за зайві слова в стилі Тодоренко.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ексучасник гурту "Гриби" поскаржився Дудю на "тиск в Україні": усе через російську мову, відео.

Також Знай.ua писав, що Експродюсер "Грибів" приголомшив заявою про загиблого Кузьму: "Цієї війни б не було...", відео.