Український продюсер і співак, один з творців популярного гурту "Гриби", Юрій Бардаш в 2020 році відзначає 20 річчя своєї творчої кар'єри. Відомо, що в даний момент про його життя навіть знімають документальний фільм.

Юрій Бардаш не особливо любить давати інтерв'ю, проте днями продюсер переступив через свої переконання і став гостем відомого російського журналіста Юрія Дудя. У великій відвертій розмові Бардаш розповів про своє дитинство, початок кар'єри, життєвої позиції і поділився думкою щодо того, що відбувається в українському суспільстві. Про це стало відомо завдяки новому відео на YouTube-каналі "вДудь".

Юрій Бардаш у Юрія Дудя, YouTube
Юрій Бардаш у Юрія Дудя, YouTube

Журналіст в один прекрасний момент, серед безлічі питань, вибрав тему Донбасу і поцікавився думкою Бардаша.

"Що я спостерігаю в Україні останні п'ять років. Я спостерігаю свавілля в цій країні, максимальне свавілля. Це насправді важка тема, дуже важка тема, але я скажу. Так, я дуже часто чую вислів: "Типове донбаське бидло", дуже часто чую. Але, що я знаю про "типове донбаське бидло" - це люди, які працюють, вони завжди працювали, їх життя - робота, завод, розумієш - це дуже жорстко", - відповів Юрій Бардаш.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Повне інтерв'ю Юрія Бардаша можна переглянути за посиланням нижче.

Нагадаємо, Полякова вводить в шоубізнес свою няню: "З завтрашнього дня ми будемо...".

Як повідомляв Знай.uа Кароль запалила на "M1 Music Awards" у сукні від улюбленого дизайнера Кім Кардашьян: "Королева ж!".

Знай.uа писав, "Le Маршрутку" Никитюк обшукали на блокпосту: "Навігатор не знає, де війна".