Популярна українська хореограф і танцівниця, переможниця шоу "Танці з зірками 2018", партнерами по танцях якої були Володимир Остапчук, Юрій Ткач та Ігор Ласточкін, активно веде сторінку в Instagram. Нещодавно знаменитість поділилася радісною новиною, яку вони з чоловіком Іваном довгий час приховували від шанувальників - виявляється, красуня стане мамою вдруге. Варто відзначити, що Ілона та Іван також виховують маленьку доньку Валерію.

Як виявилося, у новому сезоні "Танців з зірками" Ілона зовсім не збирається сидіти вдома - її партнером став шоумен Дмитро Танкович, і вони поборються за перемогу так само, як і інші пари. Артистка наголосила, що всі рухи будуть виконуватися під чітким наглядом лікарів і навіть вирішила полегшити вагітність прихильницям, які теж чекають на дитину. Ілона провела урок спеціальної гімнастики для вагітних, але зазначила, що робити її потрібно при хорошому самопочутті і без фанатизму.

гімнастика для вагітних! Важливо❗️будь-які тренування для вагітних повинні проводитися з дозволу лікаря, при хорошому самопочутті і без фанатизму. Пишіть свої питання, постараюся відповісти на них і розвіяти ваші сумніви 💃 🏽 🙏

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Фолловери залишилися в захваті: "Богиня! 😍 ", "Спасибі, Ілоночка❤️❤️❤️, Класні вправи", " Ілона тобі дужжже личить вагітність, ти просто Чарівна🤩 😍 💓 💓 💓 👍", "Ілона, спасибі велике за це відео!🔥 😘 ", "Здоров'я вам❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️", "розумничка👍здоров'я Вам😊 🌹", "яка молодець, розумничка, хороші вправи!!!😍😇".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Остапчук після розлучення і" Танців з зірками " не стримався.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Остапчука прикували наручниками і замкнули в клітці.

Також портал "Знай.uа" писав, що Остапчуку після "Танців з зірками" і болісного розлучення терміново знадобилася допомога українців.