Популярна українська діджейка, модель, секс-символ і екс-солістка гурту "NikitA" Анастасія Кумейко, більш відома, як Dj NANA, обожнює радувати шанувальників в Instagram гарячими кадрами. Зірка активно займається спортом і тому може похвалитися розкішним тілом.

Нещодавно знаменитість виставила пікантне фото, відправившись в довгоочікувану відпустку в Фетхіє, Туреччина, насолоджуючись морем з блакитною водою і неймовірної краси природою. Так, артистка позувала на яхті в міні-бікіні з квітковим принтом, зробивши вигляд, нібито не пірнає, а виринає з води і роздає повітряні поцілунки. Також красуня не упустила можливості похвалитися підтягнутою фігурою.

Magic kisses 💫 (чарівні поцілунки)

Фолловери засипали Анастасію компліментами: "Русалонька!❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️", "Ніжки🤤", " ідеальна, уявити важко, скільки роботи над тілом. Добре відпочити 😘", " Ааааа.. круть 😂", " клас 👍🏻👍🏻👍🏻☄️☄️☄️", "Ну точно magic))))))))))", "Круто🔥", " 👏 ефектна поява!", "Ох Принцеса і яка Лапочка!!!", "👍 🏻Це диво💫","ух, красуня🌹 👌 😍".

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще