Російському актору Михайлу Єфремову, який звинувачується у смертельній ДТП, двічі викликали швидку допомогу через підозру на інсульт. Про це йдеться в повідомленні Telegram-каналу Life Shot.

Читайте Знай в Google News!

Відомо, що лікарів викликав син Єфремова, який перебуває під домашнім арештом. У артиста діагностували транзиторну ішемічну атаку – гостре минуще порушення кровообігу головного мозку за ішемічним типом. Актора залишили вдома.

Адвокат Ельман Пашаєв підтвердив, що у Єфремова різко погіршився стан здоров'я. За його словами, у артиста є проблеми з серцем.

Михайло Єфремов і адвокат, фото: КП
Михайло Єфремов і адвокат, фото: КП

Популярні новини зараз
Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Михайло Єфремов влаштував ДТП у центрі Москви ввечері 8 червня. Автомобіль актора, який перебував у стані алкогольного сп'яніння, вилетів на зустрічну смугу і зіткнувся з фургоном. За кермом був Сергій Захаров, він помер у лікарні. Сам артист не постраждав, його відправили під домашній арешт до січня 2021 року.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Михайло Єфремов у залі суду заявив про втрату пам'яті – сім'я загиблого в шоці.

Як повідомляв портал Знай.uа, цивільна дружина загиблого в ДТП з Єфремовим відчуває себе "обпльованою" через дії судді.

Також портал Знай.uа писав, що адвокат потерпілої сторони Олександр Добровінський приїхав до суду на самокаті та закликав журналістів звернути увагу не на його розкішні машини, а на загиблого Сергія Захарова.