Одіозна ведуча "Орла і решки" Анастасія Івлєєва постала перед українцями у дурнуватому вигляді. З шматком вареної ковбаси і ненормальним чорнявим чубчиком на лобі, на очі приробила собі маску із затемнених окулярів.

Відповідний відеоролик з'явився в Intagram-сторіс знаменитості.

Івлєєва//www.instagram.com/_agentgirl
Івлєєва//www.instagram.com/_agentgirl

"Доброе 💔", - лаконічно підписала знаменитість свою сторіс.

Варто зазначити, що зірка полюбляє сама себе потролити і часто публікує недолугі фото і відео за своєї участі, а не лише гламурні, де все на висоті.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Цікаво, що недавно Івлєєва показала, в яких "нелюдських умовах" живе її мати Наталія Анатоліївна в селі Разметелево Ленінградської області. У жінки, як зізналася ведуча, немає навіть раковини у ванній кімнаті, щоравда, є колонка, яка гріє воду.

Після цього користувачі мережі почали невтішно відгукуватися про знаменитість, яка, на їхню думку, є жахливою донькою, адже не допомагає матері. Окрім цього, їй пригадали і про годинник за 7 мільйонів рублів, який остання не так давно подарувала на день народження своєму чоловікові реперу Елджею.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ведуча "Орла і решки" Івлєєва разом з коханим підчепила китайський вірус: "Нікуди не дівся…"

Як повідомляв Знай.uа, ведуча "Орла і решки" Івлєєва купує коханцю годинник за 7 мільйонів, доки її мама живе у квартирі без раковини.

Знай.uа писав, Івлєєва з "Орла і Решки" зізналася, навіщо роздяглася в клубі Берліна – "Атмосфера сексу, неон, оксамит".