Популярний білоруський співак Макс Корж закликав зупинити протести в Білорусі проти президента Олександра Лукашенка і напоровся на жорстку відповідь своїх співвітчизників.

Макс Корж звернувся в своєму Instagram до протестуючих із закликом зупинити протести.

"Пацани. На сьогодні ви перемогли. Гальмуйте сьогодні. Ви показали що можете дати відсіч. Навели руху на весь світ. Відосів вистачить на місяць вперед", - написав він.

Корж вважає, що "ту перемогу з дня на день", якої прагнуть
протестуючі, зараз досягти неможливо.

"Далі тільки трупи", - лякає співак співвітчизників.

Ткож за словами Макса Коржа, якщо продовжувати протистояння, то це не спонукає силовиків перейти на бік народу, оскільки в їхніх очах протестуючі є тими, на кого їх "натаскували" роками.

"Вимагайте від своїх лідерів інших рішень. Бережіть себе, не ризикуйте бездумно. Не забувайте чиї ви правнуки. Передавайте всім", - написав Корж на закінчення.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Білорусів образили такі слова відомого співака. У відповідь до поста вони запитують Коржа скільки йому заплатили, а також пояснили, що виходять на протест під кулі і гранати не заради "відосів".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, конкурентка Лукашенка Тихановська в "вигнанні" звернулася до білорусів

Як повідомляв портал Знай.ua, постраждалі на протестах розповіли про пережите в Мінську: "Влаштували Північну Корею"

Також Знай.ua писав, у Білорусі показали "концтабір", де тримають протестувальників