Юрій Великий-відомий комічний актор, який раніше виступав у дуеті "Брати Шумахери", а тепер пародіює президента Володимира Зеленського в"кварталі 95". У своєму Instagram артист часто радує публіку веселими фото і відео із закулісся квартального життя, і цього разу показав кумедний ролик з колегами-акторами.

Читайте Знай в Google News!

Самого Юрія в кадрі не видно, він знімає відео на свій телефон, який веде по колу. Спочатку в кадрі з'являється Міка Фаталов, далі Євген Кошовий, потім видно Олену Кравець, а в кінці Юрія Ткача і Юрія Крапова. Потім камера йде у зворотне півколо, видно, що Кошовий вийшов з кімнати. Всіх гумористом в ролику об'єднує одне - вони весело регочуть, тільки не зрозуміло, що їх так насмішило. У підписі до публікації Великий написав: "А у нас повним ходом репетиції нового кварталу. Як ви думаєте, смішно буде?". А фоловери не пройшли повз і кинулися обговорювати його новий пост.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадавши, Юрій Великий розповів, що думає про Володимира Зеленського.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що розкрилися шокуючі деталі самої помпезної справи Януковича.

Також портал "Знай.ua" писав, що 25 тисяч українців підтримали петицію на сайті президента.