Вчора, 11 серпня, в Москві у SOHO ROOMS пройшла ексклюзивна закрита презентація нового кліпу Філіпа Кіркорова і Дави (Давида Манукяна) на пісню "Ролекс".

Читайте Знай в Google News!

На гучну прем'єру пісні і кліпу 53-річного Кіркорова і 27-річного Манукяна прийшли такі зірки, як Григорій Лепс, Ольга Бузова, Олена Водонаєва та інші. Кіркоров у своєму Instagram виклав фото в обіймах з ними. Свій допис він підписав:

Презентація кліпу Філіпа Кіркорова, фото: instagram.com/fkirkorov
Презентація кліпу Філіпа Кіркорова, фото: instagram.com/fkirkorov

"Через 30 хвилин прем'єра кліпу # РОЛЕКС з @dava_m. Не пропустіть! А поки моменти закритого показу # ролинаруке. Ух, влаштували спеку!", - написав Кіркоров.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Перед прем'єрою Філіп Кіркоров подарував блогеру подарунок на мільйон - годинник Rolex Pearlmaster 39 з діамантами. Презентація пройшла голосно: зоряні гості подивилися кліп, спробували торт, прикрашений декоративними ланцюгами і Ролекс, а в кінці музиканти запустили феєрверк.

На святі Кіркоров назвав Ольгу Бузову музою проєкту, на що співачка відповіла: "Дава і Філіп - два моїх королі!".

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Кіркорова застукали в готелі з красунчиком: влаштували "голу" зйомку на балконі

Як повідомляв портал "Знай.ua", Кіркоров вкрав Лорак з-під носа у Лазарєва і нового коханця: "Не відволікайте нас"

Також "Знай.ua" писав, що Кіркоров помчав відпочивати з "малою" Тіматі. Підписники запідозрили, що Кіркоров з Тіматі разом прилетіли на Крит