Українська телеведуча, зірка програми" Ревізор " Олена Філонова опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram пост, в якому вона висловилася про людське лихослів'я.

Читайте Знай в Google News!

"Якщо ви говорите про власне щастя маючи сім'ю, люблячого чоловіка і дітей. Так, чому Ви так агресивні на адресу інших людей? Чого вам не вистачає?",- запитує зірка телеекранів.

Олена Філонова, фото - https://www.instagram.com/efilonova/
Олена Філонова, фото - https://www.instagram.com/efilonova/

"Чим людина наповнена, то і проявляє. Якщо всередині тільки гниль, злість, заздрість. Тоді виходить ви далеко нещасна людина! Адже добрі і щасливі люди, ніколи не дозволять собі образити іншого і ніколи не будуть засуджувати за ті чи інші вчинки. Ми вільні люди, які самі мають право діяти, жити, чинити як ми хочемо!

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Ви знаєте! Це так низько, критикувати, переходити на особистості обговорюючи зовнішність і форми людини, обзиваючи жирної і свинею! Я вважаю, що це повне ДНО! 👎🏼

А ще люди завжди в першу чергу бачать в інших те, що вони хочуть. Будь-яку інформацію готові перекрутити так, як їм цього захочеться. А ще люди дуже злопам'ятні!

Не звертай уваги!

Мені так часто говорять!

Тоді потім не дивуйтеся, чому зла ставати більше.

Тому що ви йому дозволяєте бути!",- ділитися своїми роздумами Філонова.

"Будьте добрішими і людянішими один одному",- закликає популярна телеведуча.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, напівгола зірка" Ревізора " Філонова пояснила чоловікам, чого хочуть жінки

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що зірка Instagram Олена Філонова зізналася, чим прикрасила пікантне місце в День святого Валентина.

Також портал "Знай.uа" писав, що відомі телеведучі розповіли, як підняти собі настрій в ізоляції.