Сенсаційна українська реперка Alyona Alyona активно веде Instagram, радуючи шанувальників свіжими фото і відео. Нещодавно знаменитість здивувала численних фанатів дійсно несподіваною новиною - спочатку красуня вирішила кардинально схуднути, а потім, як виявилося, стала учасницею шоу "Танці з зірками". Артистка вже встигла розсекретити свого партнера-ним виявився Юрій Гурич. Тепер же пара активно готується до прямих ефірів, не покладаючи ніг, а в перервах між репетиціями Олена робить забавні селфі в дзеркалі.

МАМА, я в ТЕЛЄКУ! ⠀ Скоро почнуться прямі ефіри, готуємось не покладаючи рук, а точніше ніг😂 ⠀ Обіцяю вас дивувати!

Фолловери залишилися в захваті: "Альона, яка ж ти молодчинка 😍 вірю, вболіваю, тримаю кулачки 💪", "То є любов 🤍💪🏽", "о так 🤘🏼🔥🔥🔥", "Просто пишка, гармата, пишка😍💫", "Вау😍 Оленка, ти така крутишка! Помітно як ти схудла-покращала!!❤ ️ ", "Я за тебе буду вболівати👍 👍 👍❤️", "Альона, порви їх там🔥 🔥".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

До слова, вже відомі всі нові учасники шоу: Олег Винник, Позитив (Олексій Завгородній), Alyona Alyona, Надія Мейхер, Санта Дімопулос, Тарас Цимбалюк, Дар'я Петрожицька, Юлія Саніна, Слава Камінська, Дмитро Танкович, Сергій Танчинець, Сергій Мельник, Арам Арзуманян і Ольга Фреймут.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше