Популярне телешоу" Голос країни " оголосило про наступний етап голосування за кращий український хіт.

Про це стало відомо з поста в Instagram.

У минулому баттлі Дан Балан і Оксана Муха "воювали" з Монатіком і Вірою Брежнєвою. Перший дует представляв зворушливу пісню"#ВСЕПРОБАЧАТИ". За неї і проголосувала більша кількість глядачів. "ВЕЧЕРиНОЧКА" Брежнєвої і Монатіка також отримала чималу підтримку, але не змогла здобути перемогу.

Тіна Кароль у другому раунді порадувала фанатів спільною роботою з Юлією Саніною - "Вільна". Її суперницею стала пісня "ПАЛАЛА" гурту KAZKA.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Судячи з коментарів шанувальників, перемога Тіни незаперечна.

Нагадаємо, що голосування за кращий дует проводяться для того, щоб бажаючі взяти участь в 11-му сезоні шоу "Голос країни" записували свої кавери на пісні переможців і відправляли на оцінку журі в соцмережі Instagram. Щотижня кастинг-менеджери переглядають всі відео, а топ - 3 кращих кавери публікуються в соцмережах проекту і отримують зворотний зв'язок. Кращі виконавці мають всі шанси потрапити в довгоочікуваний 11 сезон "Голосу".

Нагадавши, про це не говорять вголос: чоловік Наді Дорофєєвої заінтригував новим проектом.

Як повідомляв портал "Знай.иа", Іво Бобул з тріском провалив " іспит "з української мови:"не вирубуйте ліси, пенсіонерів і дітей".

Також "Знай.иа" писав, що Надя Дорофєєва зазнала модний провал, поєднавши непоєднуване.