Популярна українська діджейка, модель, секс-символ і екс-солістка групи NikitA Анастасія Кумейко, більш відома, як Dj NANA, обожнює радувати шанувальників в Instagram гарячими кадрами. Зірка активно займається спортом і тому може похвалитися розкішним тілом.

Нещодавно знаменитість виставляла масу пікантних відео і фото, відправившись в довгоочікувану відпустку в Бодрум, Туреччина, насолоджуючись морем з блакитною водою і неймовірної краси природою. Так, артистка навіть по приїзду додому не припинила радіти відпочинку, влаштувавши гарячі танці в своїй квартирі біля холодильника. Красуня приміряла грайливе синє платтячко в білий горошок, засвітивши спідню білизну, спокусливо рухаючись під музику.

Нехай твоя полунична начинка править вечіркою 🍓

Фолловери залишилися в захваті: "Хороша🔥"," ура! Холодильник!", "Які ноги😍 😍 😍".

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Варто відзначити, що раніше Анастасія Кумейко виставила відверте фото, на якому позувала на білосніжному пляжі, граючись з пісочком, а заодно не упустила шансу засвітити пишні груди в міні-бікіні чорного кольору. Раніше красуня зізнавалася, що в її розклад на тиждень входять лише сонячні ванни, плавання, безліч смачної їжі і здоровий сон, а тепер зазначила, що блискуче виконала свій план.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Раньше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі і процитувала свого колишнього.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.