Сенсаційна українська реперка Alyona Alyona активно веде Instagram, радуючи шанувальників свіжими фото і відео. Нещодавно знаменитість здивувала численних фанатів дійсно несподіваною новиною - спочатку красуня вирішила кардинально схуднути, а потім, як виявилося, стала учасницею шоу "Танці з зірками".

Так, артистка продемонструвала ще один талант, переспівавши хіт культової виконавиці Ріанни "Love on the brain" на одному з уроків вокалу. Красуня запропонувала оцінити її старання, зазначивши, що вважає свій кавер не гіршим за оригінал.

Like it if it's better than original 😏 (Лайкни, якщо це краще оригіналу)

Фолловери залишилися в захваті: "це чудово🔥 🔥 🔥 🔥", " вау, тепер будуть треки від тобі з вокалом і репом ? 😍 😍 😍 😍 😍Дуже круто", " голос чарівний😻 👍", " покращала)"," мед для вух🔥"," який гарний голос❤️❤️"," охерти можна😍"," неймовірний голос!!! І Ви неймовірна!🔥 🔥 🔥 ", "Неймовірно!👏👏👏👏Весь час переслухую! Вау,.. Круто! Що це за пісня?", "Вразила 😳 мої очі реагують за вуха, а вуха стирчать❤️"," 🔥 🔥 🔥 🔥 красуня , вокал нереальний","бомбезно😍 😍 😍".

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше