Українська модель, співачка, акторка і телеведуча Даша Астаф'єва знову потішила своїх прихильників сміливим і дещо спокусливим образом. У своєму Instagram знаменитість виклала нове звабливе фото.

Читайте Знай в Google News!

На знімку Астаф'єва постала у стильному костюмі сірого кольору у смужку та штанами кльош. Фото зроблене на фоні бібліотеки. У підписі до нього співачка подякувала своїй команді за вдалий образ.

Даша Астаф'єва, instagram.com/da_astafieva
Даша Астаф'єва, instagram.com/da_astafieva

"Якби я була костюмом, то обов'язково цим... @polozovastudio і @nickyashika виконали мою давню мрію 💝 Поєднання якості, професіоналізму та виконання побажань на мільйон відсотків! Обожнюю всю команду, і це назавжди! Окрема подяка моїм рідним @chnata і @anatoliy_chegusov 🖤", - написала Астаф'єва у соцмережі. Даша Астаф'єва

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Стильний образ Даші Астаф'євої безсумнівно сподобався її вірним підписникам, які засипали співачку численними компліментами: "Стильний костюмчик! Особливо добре виглядає на вас.", "Виглядає дуже круто!", "Що за краса на кожному кадрі", "Ух ти! Шикардос!".

Коментарі, скріншот: instagram.com/da_astafieva
Коментарі, скріншот: instagram.com/da_astafieva

Коментарі, скріншот: instagram.com/da_astafieva
Коментарі, скріншот: instagram.com/da_astafieva

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, секс-символ Даша Астаф'єва зізналася, що збільшила губи і показала до/після

Як повідомляв портал Знай.uа, Тіна Кароль вступила в бій з гуртом KAZKA: українців просять діяти якомога швидше

Також портал Знай.uа писав, що син Віктора Павлика помер від раку, мама повідомила про тяжку втрату