Модель, зірка реаліті-шоу "Сімейство Кардашьян", багатодітна мама і дружина репера Каньє Уеста Кім Кардашьян привітала свою молодшу сестру Кайлі Дженнер з 23-річчям.

Читайте Знай в Google News!

Привітальний пост у Twitter Кім супроводила архівним фото, на якому вона разом з Кайлі приймає душ у прозорих білих футболках і нижній білизні.

Однак Британський ведучий програми Good Morning Britain Пірс Морган зауважив, що знімок двох дівчат у душі виглядає дивним. Після цього дружина Уеста видалила твіт та розмістила інші фотографії з сестрою.

Шанувальники моделі встигли зробити скріншоти і продовжили обговорювати відвертий знімок, іронізуючи і критикуючи зірку за дивний вибір привітання і велику кількість фотошопу.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Більш уважні користувачі соцмережі помітили одну деталь, на яку, на їхню думку, і звернув увагу Пірс Морган. Груди знаменитих сестер були відфотошоплені настільки, що на фото зникли соски.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Кайлі Дженнер поділилася пікантною фотографією, на якій позує на вулиці у ванній повністю оголеною.

Як повідомляв портал Знай.uа, заплакана Кім Кардашьян зустрілася з Каньє Вестом після звинувачень у зраді.

Також портал Знай.uа писав, що накачаного "ліками" Каньє Веста засікли в несподіваному місці.