Популярна американська телезірка і бізнесвумен Кортні Кардашьян, яка є старшою сестрою відомої світської левиці Кім Кардашьян, часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram. Так, цього разу зіркова красуня показала спокусливе фото, на якому позує в зухвалому міні.

Читайте Знай в Google News!

На новій фотографії Кортні відображена на білому тлі, на зйомку вона прийшла в сексапільному леопардовому міні-сукні, яке оголило стрункі ніжки і оголило витончені плечі. Свій образ модель доповнила ниткою з намистом, її волосся розпущене і красиво укладене, а на її обличчі легкий макіяж, вона млосно дивиться в камеру. При цьому в одній руці зірка тримає незвичайний меч. У підписі до фотографії Кардашьян написала одне слово:"остерігайся". Фанати кинулися активно обговорювати її нову публікацію, засинаючи компліментами в коментарях, багато відзначили, що Кортні приголомшливо виглядає, а її формам можна тільки позаздрити.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Нагадаємо, Кортні Кардашян прикрасила тіло "голою" сукнею українського дизайнера.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що сестрички Кардашьян зганьбилися на червоній доріжці.

Також портал "Знай.ua", що гаряча Кортні Кардашян в непристойно відвертому вбранні з'явилася в несподіваному місці.