Олексій Потапенко, більш відомий як Потап, а нині ПТП — український продюсер, співак і ведучий. Найбільшу популярність здобув через участь в таких музичних групах, як" Потап і Настя"," Время и Стекло " і MOZGI. З ними він випустив більше трьох сотень пісень.

Читайте Знай в Google News!

З 2018 року одружений на Анастасії Каменських, з якою в 2006 році створив дует. Вони моментально здобули популярність, дебютувавши з піснею"Не пара".

Потап, скріншот: Instagram
Потап, скріншот: Instagram

Каменських є другою дружиною Потапенко, першою була Ірина Горова, з якою вони перебували у відносинах з 2000 року. У 2011 році вони перестали жити разом і лише через три роки після цього — зуміли офіційно розлучитися. У Потапа є син, 12-річний Андрій Потапенко. Саме з ним український продюсер опублікував фото в Instagram. На ньому Олексій стоїть поруч із сином у спортивній формі біля української футбольної академії"Бенфіка".

Популярні новини зараз
Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, володарка рекордного бюста Міла Кузнєцова побешкетувала в душі, не закривши дверцята. Міла Кузнєцова-відома українська модель плюс-сайз, блогерка і володарка бюста 13-го розміру.

Як повідомляв " Знай.ІА", цей пристрасний погляд: італійський актор-ловелас Морроне показав, як підкорює жіночі серця.

Знай.ІА писав, що" Дикий ангел " Орейро спантеличила фанатів обличчям без макіяжу: "вам точно 43?". Так, цього разу Орейро потішила шанувальників незвичайним фото, на якому позує у ванній кімнаті. Як видно, перед камерою Зоряна красуня з'явилася в спокусливому образі.