Відома російська співачка Любов Успенська, під яку любить танцювати український радикал Олег Ляшко, активно веде свою сторінку в мережі Instagram. Артистка практично щодня радує шанувальників свіжими публікаціями, і ось буквально днями Успенська показала дивовижну сцену - 66-річна виконавиця "стала" матір'ю вдруге.

Читайте Знай в Google News!

Неодноразово артистка говорила про те, що бажала б ще раз почути тупіт дитячих ніжок у власному особняку. Свого часу співачка навіть замислювалася про сурогатну матір, але потім ці розмови загасли.

У четвер, 13 серпня, Успенська приголомшила своїх фанатів і колег по цеху заявою — тепер вона — мама хлопчика. Таким чином, у 31-річної Тетяни з'явився брат. Про це стало відомо завдяки публікації Успенської в мережі Instagram.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"У мене сьогодні найщасливіший день! І ніхто, і ніщо не може мене засмутити. Я мріяла про сина, мріяла про дитячий сміх, про дитячий шум і крик в моєму будинку", — описала свої почуття виконавиця.

Поділилася Любов і зворушливими кадрами першої зустрічі з малюком. Дитина практично відразу ж кинувся обіймати знамениту матір, а пізніше і поцілував її на прохання Любові. Артистка, в свою чергу, пообіцяла, що весь будинок, меблі та антикваріат буде належати йому одному.

Коментуючі тут же розділилися на два табори. Одні впевнено заявили — Успенська всіх розігрує, а хлопчик просто прийшов до неї в гості. Інші поспішили привітати Любов зі здійсненням мрії. "Боже, Любочка, вітаю!!! Яка ти розумничка!!!", "Ще одна дитина знайшла сім'ю", - висловилися вони.

Як виявилося пізніше, Успенська розіграла своїх фанів - хлопчик виявився сином футболіста Олександра Кержакова і його колишньої дружини Мілани. На годинку Артем приїхав до артистки погостювати. Пізніше малюк зізнався на камеру, що у нього все відмінно.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Успенська вразила рецептом фаршированих осетриною перців.

Як повідомляв Знай.uа, Любов Успенська змусила фанів давитися слиною - ось так рибка.

Знай.uа писав, "Без зубів і зі зламаною щелепою": у Любові Успенської трапилася біда.