Відома російська співачка Любов Успенська, під яку любить танцювати український радикал Олег Ляшко, активно веде свою сторінку в мережі Instagram. Артистка практично щодня радує шанувальників свіжими публікаціями, і ось буквально днями Успенська показала, як потрібно готувати "Дораду в помідорному соусі".

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Успенської в мережі Instagram.

"Кулінарна рубрика #поУспенськи триває. Натрудилася до синців. Дорада в помідорному соусі. Смачно, легко, ніжно, корисно. Смачного.",- підписала публікацію Любов Успенська.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

До слова, буквально за кілька годин відео зібрало 190 тисяч переглядів і тисячі коментарів з компліментами.

Любов Успенська, фото Instagram
Любов Успенська, фото Instagram

Варто нагадати нашим читачам, що Любов Успенська похвалилася знімком з актором і ведучим Максимом Аверіним, на фото можна побачити міцні і відверті обійми артистів. Про це стало відомо завдяки новій публікації Люби Успенської в мережі Instagram.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, провидець розгадав майбутнє відносин шансоньє Успенської з донькою наркотики і нові шляхи.

Як повідомляв Знай.uа, Любов Успенська показала свій "кабріолет" в селі: "даху немає".

Знай.uа писав, "Мамо, отямся" – доросла донька Успенської люто відреагувала на одкровення матері.