Відома російська співачка Любов Успенська, під яку любить танцювати український радикал Олег Ляшко, активно веде свою сторінку в мережі Instagram. Артистка практично щодня радує шанувальників свіжими знімками.

Так, буквально днями Любов Успенська похвалилася знімком з актором і ведучим Максимом Аверіним, на фото можна побачити міцні і відверті обійми артистів. Про це стало відомо завдяки новій публікації Люби Успенської у мережі Instagram.

Публікація Люби Успенської, скріншот: Instagram
Публікація Люби Успенської, скріншот: Instagram

"Улюблений ведучий @maximaverin, не дозволить сумувати і згадувати про втому на тривалих зйомках. Утримує настрій і атмосферу в позитиві. З ним можна і до ранку.", - підписала публікацію Любов Успенська.

Також варто нагадати нашим читачам, російська співачка шансону Любов Успенська потрапила в скандал після того, як її донька Тетяна Плаксіна зробила публічну заяву про жорстоке ставлення до неї з боку матері. Рунічний провидець Ігор Вечерський вирішив розповісти про те, як надалі можуть розвиватися стосунки між матір'ю і донькою.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Успенська не приховує, що у неї існують проблеми у спілкуванні з донькою. В основному вони пов'язані з тим, що Тетяна вживала наркотики. Відомо, що Плаксіна вирішила виїхати в США до батька після цього скандалу. Провидець припустив, що можливість налагодити стосунки матері і доньки - є.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Любов Успенська показала свій "Кабріолет" в селі: "Даху немає".

Як повідомляв Знай.uа страшно дивитися - в мережу потрапили справжні фото російської шансоньєтки Успенської.

Знай.uа писав, по стопах Боні? Успенська вирішила згадати молодість по-справжньому і увірвалася на "Дом-2".