Популярна українська співачка, акторка і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram знімками з життя і різних фотосесій. Нещодавно знаменитість похвалилася чорно-білим кадром з нових зйомок, позуючи в дуже незвичайному образі. Так, артистка приміряла білосніжну довгу сукню і чорний капелюшок, сидячи босоніж на дерев'яному містку серед яхт і моторних човників. Красуня засвітила струнке тіло і довгі ніжки, пояснивши, що думає про почуття заздрості.

людина, яка вміє любити, не знає, що таке заздрість..)

Фолловери залишилися в захваті і почали засипати Дашу компліментами: "Нереально красива Даша!😍 🔥 ", "Згодна,людина яка вміє любити щаслива сама, і ділитися цим з іншими😍 😍 😍"," на всі сто згодна, просто ніколи заздрити, ви прекрасні💮"," суперфото😊 💕", " Краса!🔥 ❤ ️ ", "Ауьфь 🔥", " Яка ж Ви гарна!!!", "Дивовижна💕", "ви дуже красива дівчина", " ти🔥 🔥 🔥".

Популярні новини зараз
По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Раньше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі і процитувала свого колишнього.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.