Шикарна Даша Астаф'єва розмірковує про чорні маленькі душі і публікує фотографії, на яких можна помітити соски.

Світлина була оприлюднена на її сторінці в соціальній мережі Instagram.

Співачка, модель і зірка Playboy Даша Астаф'єва активно користується соціальною мережею Instagram, де має власну сторінку і відданих шанувальників. Зірка ділиться як красивими професійними фотографіями зі зйомок чи проєктів, так і фотографіями з буднів, найбільше з прогулянок з собаками. Один із останніх постів співачки складається із дуже ніжних і пронизливих фотографій жінки і короткого посту, який моралізує над простими людьми.

Зірка поділилась двома чорно-білими світлинами. На обох вона у білій майці позує на фоні очерету. На Даші великі сережки, мокре волосся зачесане назад - і все. Центр уваги - очі зірки, її вираз обличчя. Вони провокують на роздуми про щось невеселе і трішки гірке; одним словом, зірка поділилась чудовими професійними глибокими портретами, які зробив для неї фотограф на ім'я Микита (прізвище невідоме).

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Фотографії співачка підписала таким чином: “Подивіться як фотографії розкривають все ваше істота ... все, що ви не тільки пишете, а й переживаєте, відчуваєте, випускаєте з себе крізь гігабайти ...Я довіряю Микиті себе. Справжню. Яка подобається не всім. Микиті - Людині. Я довіряюсь Микиті - Фотографу. Він не скаже зайвого картинкою. Тому що його очі бачать тільки суть. Ця фотографія - Молитва за ваші чорні душонки. Ми і самі могли б бути такими ... але, хто врятує тоді вас?”

Даша Астаф'єва, instagram.com/da_astafieva
Даша Астаф'єва, instagram.com/da_astafieva

Усі коментатори високо оцінили красу світлин.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі і процитувала свого колишнього.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.