22-річну Катерину Скалон, відома своєю участю у проєкті "Дом-2". госпіталізували в ніч з 15 на 16 серпня. У дівчини виявлені гематоми на обличчі, забій грудної клітини та струс мозку. Хто був нападником — невідомо, але вже є припущення, що ним міг бути один з учасників шоу.

Про це розповідає видання StarHit.

За попередніми даними, її міг побити співмешканець. В оточенні дівчини було двоє молодих людей - Максим Моргенштерн і Євген Солонський.

Катерина Скалон, фото з соцмереж
Катерина Скалон, фото з соцмереж

Ще недавно в соціальних мережах шанувальники проєкту активно обговорювали особисте життя Катерини. Скалон почала розбудовувати стосунки з Максимом Моргенштерном. Ходять чутки, що організаторам не сподобався вибір дівчини і вони вирішили нав'язати їй іншого учасника проєкту Євгенія Солонського.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Це далеко не перший скандал з популярним телешоу. Декілька років назад ексчасниця телепроєкту "Дом-2" Анастасія Тарасюк викинулася з вікна 19-го поверху. Не виключено, що вона могла стати жертвою зловмисника. Таку версію озвучив її колишній бойфренд.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Як повідомляв портал Знай.ua, Зірку "Дом 2" розбив параліч, колишня красуня показала, як тепер виглядає її обличчя.

Також Знай.ua писав, "Їм по*уй, вони мертві": в Одесі репер Путіна Моргенштерн станцював на кістках загиблих у коледжі