Українська співачка Наталія Могилевська почала сольну кар'єру ще в 1995 році. У 2004 році була нагороджена почесним званням "Народної артистки України". Починаючи з 2010 року в основному брала участь в шоу в якості журі. Серед таких " Фабрика зірок. Суперфінал", "Танці з зірками", " Голос. Діти". У 2020 році стала тренером шостого сезону гумористичного шоу на 1+1 "Ліга сміху".

Читайте Знай в Google News!

На серії знімків, які Могилевська виставила у себе в Instagram-акаунті, він постала в досить сміливому образі, як для 45-річної жінки. На фото вона красується в білому вбранні з глибоким вирізом в присутності напівголого чоловіка на задньому плані, якого вона не соромиться скрізь чіпати.

"Закулісся...",- коротко підписала публікацію знаменитість. "Наталія ставитися до того типу жінок, які з віком стають тільки красивіше! РЕСПЕКТ", "Наташенька, виглядаєте бездоганно👍 👍 👍 як Ви так суперово схудли? Дайте пораду, як взяти себе в руки, всі мої починання зводяться до нуля, так не завжди було, коли то все виходило", "ааа така сільно красива", — коментують публікацію користувачі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, Супер Топ-модель по-українськи: Костромічова, Плакидюк і Нікітюк назвали дату гучної прем'єри.

Як повідомляв "Знай.ua", Тодоренко змусила свого " ведмедика" говорити: "чого не зробиш за..."

Знай.ua писав, що подруга Остапчука Христина Гірник влаштувала сяючий дівич-вечір з танцями і розмовами про секс.