Українська співачка NAVKA продовжує серію "Україна в піснях". На цей раз вибір припав на старовинну і незвичайну пісню "Заграй ми, цигане cтарий". За словами виконавиці, вона познайомилася з цією піснею, коли була студенткою.

"Пісню знайшла не я, а свого часу Буковинський фольклорист Сидір Воробкевич. Мені здається, що ми дуже схожі між собою: Сидор був поетом і композитором, але він також збирав і обробляв фольклор, а на деякі пісні робив свої інтерпретації і хорові партитури, додаючи на той час сучасного звучання. Ця пісня була знайдена на Буковині", - повідомила Марина Тимофійчук.

Ця пісня досі не має чіткого авторства. Її приписують різним людям. Є версія про те, що автором є румунський поет Джордже Кошбук, хтось повідомляє, що автором виступає Сидір Воробкевич, який подорожує землями Буковини.

Пісня "Заграй ми, цигане старий" оброблялася останній раз десь 150 років тому. Зараз же світ може почути пісню в новому звучанні. У кліпі пісні бере участь сама NAVKA, яка була якісно загримована, постала вона в образі бабусі.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Співачка розповіла: "перевтілення в стареньку жінку — це дуже важкий і копіткий процес. Перша година наших старань була марною, адже для мого типу шкіри не підійшло засіб, яке і повинно було зробити з мене бабусю. Але після декількох спроб невдачі, побачивши себе в дзеркалі я сказала- " О, тепер красиво! Хотіла б я бути такою бабусею!"

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Могилевська не соромиться і вистачає молодого хлопця за всяке.

Як повідомляв "Знай.ua", секс-символ Даша Астаф'єва чуттєво оголила ніжки, яким позаздрить кожна.

Знай.ua писав, що прийомна дочка Потапа показала, чим балує своє струнке тіло, і мама не проти.