Троє потерпілих у справі російського актора Михайла Єфремова заявили судовий позов на один рубль. Йдеться про Маргариту Захарову, вдову загиблого в автокатастрофі Сергія Захарова, його брата Валерія і молодшого сина – Валерія.

Читайте Знай в Google News!

"Хто може відшкодувати нам чоловіка, батька і брата? Яка сума може відшкодувати? Ніяка. Відразу після ДТП Єфремов заявив, що у нього багато грошей. Єфремов зганьбив тільки себе, прощення йому від нашої сім'ї не буде ніколи. Таким чином, обґрунтувавши наші вимоги, ми вважаємо, що символічна сума нашого позову становить рубль", - наводить текст позову адвокат постраждалих Михайло Добровінський.

До речі, старший син загиблого Віталій Захаров не поділяє думку родичів. Він заявив позов на 6,5 мільйона рублів в якості компенсації моральної шкоди, пишуть росЗМІ.

Михайло Єфремов влаштував ДТП в центрі Москви ввечері 8 червня. Автомобіль актора, який перебував у стані алкогольного сп'яніння, вилетів на зустрічну смугу і зіткнувся з фургоном. За кермом був Сергій Захаров, він помер у лікарні. Сам артист не постраждав, його відправили під домашній арешт до січня 2021 року.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, госпіталізований з інсультом Єфремов загадково зник з лікарні: "Даного пацієнта немає".

Як повідомляв портал Знай.uа, син російського актора Михайла Єфремова Микита розповів, як у дитинстві його домагався чоловік нетрадиційної орієнтації.

Також портал Знай.uа писав, що цивільна дружина загиблого в ДТП з Єфремовим відчуває себе "обпльованою" через дії судді.