Перший прямий ефір четвертого сезону оновленого шоу "Танці з зірками" відбудеться 30 серпня о 21:00 на телеканалі "1+1".

Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

Вже 30 серпня на телеглядачів чекатимуть нові та улюблені зіркові учасники, а вболівати за кумирів можна буде за допомогою смс-голосування. "Четвертий сезон оновленого проекту здивує глядачів не лише яскравим зірковим складом учасників, а й видовищними постановками, бальними та сучасними танцями," - говорять продюсери.

Фото: прес-служба Нового каналу

Організатори вже повідомили про старт продажу квитків на прямі ефіри нового сезону проекту. Вони традиційно відбуватимуться у павільйоні на київському ВДНГ. У зв'язку з карантинними обмеженнями умови перебування глядачів на знімальному майданчику зміняться: кількість квитків буде обмеженою, а столи глядачів будуть розташовані на безпечній відстані - 1.5 метри один від одного. Гості зможуть сидіти за столами по двоє.

Популярні новини зараз
Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук" На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

На глядачів чекають яскраві виступи Олега Винника, Надії Мейхер, Санти Дімопулос, Тараса Цимбалюка, Дарини Петрожицької, Юлії Саніної, Слави Камінської, Дмитра Танковіча, Alyona Alyona, Позитива, Сергія Танчинця, Сергія Мельника, Арама Арзуманяна та Ольги Фреймут. Режисери-постановники сезону - Леся Подолянко та Дмитро Гук, які працюють над проектами "Танці з зірками", "Голос країни" та "Голос.Діти", головний хореограф проекту - Ксенія Горб. Над виробництвом проекту працює команда Big Entertainment Shows під керівництвом Володимира Завадюка.

Дивіться "Танців з зірками" щонеділі о 21:00 на телеканалі "1+1".

Нагадаємо, раніше халатик зрадницьки оголив декольте власниці самого пишного бюста України.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Потап з "какашкою" на голові повеселив українців: "замість німба".

Також "Знай.uа" писав, що "Прощення Єфремову не буде ніколи": сім'я Захарова оцінила його життя на один рубль.