Відома українська актриса Ольга Сумська, порадувала шанувальників в Instagram новими фото і відео. 53-річна знаменитість виставила яскраву серію кадрів, позуючи в ролі культової Анни Кареніної, яку грає в "Современном" театрі. Так, артистка поділилася з численними шанувальниками несподіваною, але радісною новиною - вона разом з командою вирушила на гастролі по Україні, щасливчиками стали Кропивницький, Миколаїв і Херсон.

Ольга поділилася яскравими враженнями від гастролей, зізнавшись, що сподівається на насичений театральний сезон і показавши свою дружну акторську команду, а також вдячних глядачів в одному із залів, які аплодували стоячи, залишившись в захваті від "Анни Кареніної".

Перший гастрольний тур з виставою #аннакареніна після карантину! 🤩Дякую, колеги!✋ 🏻Ви прекрасні! Кропивницький,Миколаїв,Херсон, нарешті зустрілися!❤️🎭 Сподіваємось,театральний сезон для всіх театрів буде насиченим!🥰

Фолловери не пройшли повз: "Яке гламурне перевтілення!👍", "найкрасивіша і безмежно талановита!!! 😻😻😻👏👏👏💐💐💐💞💞", "Яка ж гарна наша Ольга Сумська 😍", " Талант і краса в одній особі!!! Обожнюю Вас!!!⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘🌹", "Дуже красива і талановита 💕обожнюю Вас💕 🌺 🌺 🌺"," фільми і серіали з вашою участю просто😍 😍 😍", " неперевершена✨ 🤗".

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана.

А ще Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.