Відома південнокорейська модель Кім Лі, яку прозвали корейською Кардашьян за її пишні Фоми обожнює виставляти в Instagram відверті і пікантні кадри. Нещодавно знаменитість, у якої, до слова, більше 500 тис. фоловерів, показала інтимне фото, на якому продемонструвала, в чому ходить на ранкову пробіжку в Бевелі Хіллс, Каліфорнія. Так, дівчина приміряла лише білосніжні міні-шорти і коротенький топ з глибоким декольте, засвітивши розкішні груди і сталевий прес.

Варто відзначити, що Кім - не єдиний прототип Кім Кардашьян, буквально в кожній країні вже встигли знайти так звану "копію" зірки реаліті-шоу. В основному дівчата женуться за легкою славою і захопленими поглядами протилежної статі, тому всі, як і сама світська левиця, вдаються до пластики грудей і сідниць, не гребують численними уколами краси і ретушшю своїх фото, через що шанувальники нерідко не впізнають красунь на вулиці.

Наприклад, титул "російської Кардашьян" завоювала Анастасія Квітко, яка проживає в Лос-Анджелесі. Квітко не раз намагалася довести, що її форми повністю натуральні, але ці спроби закінчувалися провалом.

Популярні новини зараз
Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Українською Кардашьян стала Олена Омович. Дівчина, на відміну від інших попередниць Кім, має більш струнку фігуру, а от свої "форми" отримала завдяки все тому ж силікону, чого не приховує.