Популярна українська співачка Ані Лорак, яка вже давно перебралася жити в Москву і до карантину активно гастролювала по російських містах, часто радує шанувальників яскравими фото у своєму Instagram. Цього разу зірка порадувала фанатів незвичайними знімками, на яких позує в компанії короля російської поп-естради Філіпа Кіркорова, а також трьох дітей, серед яких двоє його, і дочка співачки.

Читайте Знай в Google News!

На першому фото Ані стоїть в обнімку з Кіркоровим, який є хрещеним її дочки Софії. Перед камерою співачка з'явилася в кокетливому темному платті цікавого фасону, яке красиво підкреслило її стрункі ніжки і витончену фігурку. Її волосся зібране в недбалу зачіску і злегка розпатлане, а на обличчі легкий макіяж. Кіркоров звичайно ж позує в епатажному образі, а з недавніх пір він зробив собі дивні дреди. На другому фото співачка позує в тому ж вбранні, але вже одна. У підписі до публікації Лорак написала: "неймовірні, теплі вечори в дружній компанії. Люблю, коли багато дитячого сміху, добрих посмішок і ласкавих слів".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.ua" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.