Грузинський продюсер і головний герой шостого сезону найромантичнішого шоу країни Холостяк Іраклі Макацарія — справжній улюбленець української публіки. Після закінченню проекту Іраклі так і не зміг знайти свою другу половинку, хоча йому часто приписують романи з популярними телезірками. Проте офіційних коментарів про свій нинішнійу статус ексхолостяк не дає, так що з'ясувати, що насправді відбувається в його особистому житті наразі неможливо.

Натомість Іраклі Макацарія активно веде свій Instagram, де вихваляється своєю статурою, ділиться комплексами фізичних вправ та розміщає досить відверті свої фото.

А останнім часом Іраклі почав розповідати в ЗМІ про своїх численних дітей, для яких він став хресним батьком - їх у нього аж дев'ятеро.

Нещодавно грузинський красень зворушив шанувальників фотографією, на якій він постав з маленьким хлопчиком на руках. Як з'ясувалось, малюка також звуть Іраклі і він є племінником Макацарія.

"Придумайте назву до фото. Моя версія: "Абсолютна щастя", - підписав знімок екс холостяк.

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

Шанувальники залишили під постом купу захоплених коментарів. Однак, вони помітили те, що Макацарія останнім часом дуже часто фотографується з дітьми і зазначили, що йому давно пора завести своїх.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Іраклі Макацарія показав маленьку доньку

Як повідомляв портал Знай.ua, зірка "Холостяка" Іраклі Макацарія показав розкішне весільне фото.

Також Знай.ua писав, Іраклі Макацарія перерахував свої ідеали жіночої краси.