Популярна українська співачка Надя Дорофєєва, яка одружена з Виконавцем Володимиром Дантесом і 10 років співала в групі "Время и Стекло", часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Цього разу зіркова красуня показала спекотне фото, на якому з'явилася в спокусливому образі. Виявилося, що співачка побувала на зйомках нового випуску "Ліги сміху", де вона є зірковим тренером.

Читайте Знай в Google News!

На новому знімку Дорофєєва відображена десь в закуліссі зйомок "Ліги Сміху". Перед камерою вона з'явилася в оригінальних джинсах з незвичайною рожевою розфарбуванням і рожевою кофтині, яка оголила плоский живіт і підкреслила пружне декольте. Волосся красуні акуратно укладені, а на її обличчі легкий макіяж і чарівна посмішка. У підписі до фото Надя написала: "Пройшли зйомки @ligasmeha і це було ууууф, оооо, еее, іііха! За яку команду вболіваєте? Soon... style @_janagolub_ mua: @ruzhaya_vi". Фанати кинулися активно обговорювати нову публікацію зірки, її завалюють компліментами і захопленими коментарями, нахвалюючи її фігуру і декольте.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Жодних довгих дієт та виснажливого спорту: надійний спосіб схуднути до літа Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.ua" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.