Музичний продюсер Влад Багінський хоче написати пісню для 12-річного Максима Ткачука, щоб він продовжував боротьбу за перше місце дитячого "Євробачення", якщо Національна суспільна телерадіокомпанія України допустить до конкурсу.

Читайте Знай в Google News!

Про це заявив керівник молодіжного крила ОПЗЖ Артем Марчевський, передає PavlovskyNews.

За його словами, організація планує найближчим часом у судах доводити неправомірність відсторонення хлопчика-сироти від участі в дитячому "Євробаченні".

Популярні новини зараз
Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

12 серпня юний талант зустрівся з активістом, який запропонував Максиму записати нову пісню і зняти на неї кліп.

"З самого ранку ми виїхали до нього. Нас зустріли тепло і радо. Його сім'я по-іншому, напевно, і не вміє. Дуже приємні та світлі люди. Познайомилися, подружилися. Запросили Максима до Києва. Познайомимо його з талановитим продюсером Владом Багінським. Знімемо йому якісний кліп. Будемо допомагати розвиватися творчо", - написав у Facebook Марчевський.

Вчера мы с Mihail Nakonechnyi решительно высказались в поддержку Максима Ткачука. И сразу приняли решение, что нужно...

Geplaatst door Artem Marchevskyi op Donderdag 20 augustus 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, міністр культури Олександр Ткаченко відреагував на рішення НСТУ про заборону 12-річному школяру Максиму Ткачуку брати участь у дитячому "Євробаченні".

Як повідомляв портал Знай.uа, голова Організаційного комітету дитячого "Євробачення" Ярослав Лодигін заявив, що учасник Максим Ткачук не зможе взяти участь у відборі. Дитина брала участь в одному з пісенних конкурсів, організованих Російською Федерацією.

Також портал Знай.uа писав, що 12-річний Максим Ткачук набрав необхідну кількість лайків для участі в Нацвідборі на Євробачення.